VDAB Jobbeurs

Op 14 november 2017 organiseert VDAB in samenwerking met de stad Sint-Niklaas een Job-en opleidingsbeurs voor de regio in ’t Bau-huis . Waarschijnlijk heeft u voor rechtstreekse deelname hier reeds informatie over gekregen.

In het kader van de samenwerking tussen de bedrijvenparken zullen wij hierop met een stand aanwezig zijn als ondersteuning voor haar leden.

Indien uw bedrijf vacatures heeft maar zelf niet in de mogelijkheid is om aanwezig te zijn op deze jobbeurs, bieden wij volgende mogelijkheden:

-          U bezorgt ons uw vacatures en wij brengen deze onder de aandacht van de werkzoekenden en noteren hun gegevens. Na de beurs krijgt u deze gegevens toegestuurd.

-          Wij noteren de werkzoekenden die deze beurs bezoeken met hun contactgegevens en werkaanvraag en bezorgen u een lijst met deze sollicitaties.

Indien u van deze gratis service gebruik wil maken vragen wij u enkel om ons voor 10 november de gegevens te bezorgen van de HR verantwoordelijke (contactpersoon) binnen uw bedrijf met opgave van de gevraagde vacature(s).

U begrijpt dat wij deze gegevens enkel ter informatie aan onze leden aanbieden en geen verdere verantwoordelijkheid voor deze kandidaten opnemen.

Hebt u hierover nog vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

┬ęTTS ondernemingsclub VZW | Disclaimer
Website ontwikkeld door