Connect. Events met TTS

Onze evenementen zijn de ideale momenten om nieuwe contacten te leggen, ideëen uit te wisselen en meer te ontdekken over de bedrijven in het industrieterrein.

Een sterk netwerk van bedrijven en personen

Welkom bij de T.T.S. Ondernemingsclub, waar krachtige samenwerking en innovatie centraal staan. In het hart van onze levendige industriezone bouwen wij aan een uniek netwerk van bedrijven en professionals. Onze leden variëren van dynamische startups tot gevestigde marktleiders, elk met hun eigen expertise en visie.

Bij de T.T.S. Ondernemingsclub geloven we in de kracht van verbinding. Wij brengen ondernemers, denkers en doeners samen om ideeën uit te wisselen, kennis te delen en duurzame partnerships te vormen. Ons netwerk is ons fundament: een stevige basis voor groei, innovatie en succes.

Een sterk netwerk van bedrijven en personen
Lid worden van TTS ondernemingsclub?

Lid worden van TTS ondernemingsclub?

De enige voorwaarde om lid te worden van de TTS Ondernemingsclub is dat uw bedrijf zich bevindt in de TTS zone. Is dit niet het geval dan kan u ook sympathisant of sponsor worden van de TTS. Als lid van de TTS ondernemingsclub kan u genieten van verschillende voordelen zoals gemeenschappelijke belangenbehartiging, netwerkversterking en besparingen door middel van groepsaankopen.

Schrijf je nu in om lid te worden

© TTS ondernemingsclub VZW | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn